fbpx

Studio Pranayama

Vårt team

Studio Directors

Allison Wong Toi & Michelle Lipnicki

Pre-sale Offers - Bikram Yoga Göteborg

Allison började praktisera yoga under 2000 i sin hemstad Auckland, Nya Zeeland. Hon tog sin första Bikramyoga klass i mars 2004 och även om värmen utmanade henne var känslan hon kände efter klassen ren magi. Från och med den första klassen var hon fast, och inte lång tid efter den bestämde hon sig för att hon ville dela sin passion för Bikramyoga med andra och gå lärarutbildningen. Allison examinerades från lärarutbildningen för Bikramyoga hösten 2005.

Under 2006 fick Allison möjlighet att undervisa i Hongkong och tog chansen att börja undervisa yoga på heltid vilket hon aldrig har ångrat. Sedan dess har hon undervisat på studios runt om i världen, inklusive Auckland, Hongkong, Vancouver, London, Stockholm, Malmö och Köpenhamn. Sedan 2008 har hon varit bosatt i Sverige, först i Malmö och sedan 2013 här i Göteborg.

”Att undervisa och utöva Bikramyoga har lärt och fortsätter att lära mig värdefulla kunskaper på många olika nivåer. Bikramyoga har gett mig möjlighet att utmana mig själv både fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. De utmaningar och svårigheter som vi står inför i det varma rummet är så ofta en spegel av vårt liv utanför rummet. Jag har lärt mig – och jag lär mig fortfarande – hur jag kan överföra framsteg i min träning till livet bortanför mattan. Det är med glädje jag nu får möjligheten att dela denna kraftfulla helande och förändrande yoga med invånare i Göteborg.”

Michelle introducerades för yoga under hösten 2001 då hon arbetade inom träningsbranschen som personlig tränare och instruktör för gruppträning. Hon tog sin första Bikramyoga klass i sin hemstad Vancouver, Kanada, strax efter och visste från början att hon ville bli Bikramyogalärare. Samtidigt som hennes kärlek för Bikramyoga växte, insåg Michelle hur underbart komplett träning denna form av yoga var, såväl fysisk som psykiskt och andligt energigivande. Michelle gick lärarutbildning för Bikramyoga under sommaren 2004 och efter att hon tagit sin universitetetsexamen i träningsvetenskap 2005 bestämde hon sig för att började undervisa Bikramyoga på heltid.

Sedan dess har Michelle kunnat kombinera sin passion för yoga och resor. Sedan 2005 har yogan väglett henne genom många fantastiska upplevelser runt om i världen. Bland annat har hon haft möjlighet att undervisa i Hongkong, Sverige, Norge, Turkiet, Australien och Nya Zeeland, delta i avancerade yoga seminarier med Bikram på Hawaii, Barcelona, Malta och Dubrovnik, delta i en Ashtangayogakurs i Thailand och undervisat hathayoga vid stranden i södra Turkiet.

Michelle har undervisat Bikramyoga i Stockholm och Malmö i 3 år och ser fram emot att spendera mer tid i Sverige igen för att dela sin kärlek för yoga med Göteborg.

Lärare