fbpx

Studio Pranayama

Vårt team

Studio Director

Allison Wong Toi

 

Allison började praktisera yoga under 2000 i sin hemstad Auckland, Nya Zeeland. Hon tog sin första Bikramyoga klass i mars 2004 och även om värmen utmanade henne var känslan hon kände efter klassen ren magi. Från och med den första klassen var hon fast, och inte lång tid efter den bestämde hon sig för att hon ville dela sin passion för Bikramyoga med andra och gå lärarutbildningen. Allison examinerades från lärarutbildningen för Bikramyoga hösten 2005.

Under 2006 fick Allison möjlighet att undervisa i Hongkong och tog chansen att börja undervisa yoga på heltid vilket hon aldrig har ångrat. Sedan dess har hon undervisat på studios runt om i världen, inklusive Auckland, Hongkong, Vancouver, London, Stockholm, Malmö och Köpenhamn. Sedan 2008 har hon varit bosatt i Sverige, först i Malmö och sedan 2013 här i Göteborg.

”Att undervisa och utöva Bikramyoga har lärt och fortsätter att lära mig värdefulla kunskaper på många olika nivåer. Bikramyoga har gett mig möjlighet att utmana mig själv både fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. De utmaningar och svårigheter som vi står inför i det varma rummet är så ofta en spegel av vårt liv utanför rummet. Jag har lärt mig – och jag lär mig fortfarande – hur jag kan överföra framsteg i min träning till livet bortanför mattan. Det är med glädje jag nu får möjligheten att dela denna kraftfulla helande och förändrande yoga med invånare i Göteborg.”

Lärare